Thursday, December 6, 2012

Cadou de Moş Nicolae

Probabil că aţi auzit de brain fitness, sau cognitive training cum îi spun unii. Sunt exerciţii pentru atenţie, memorie, luarea deciziilor sau raţionamente de tot felul. Multe sunt pe net, sau ca aplicaţii pentru smartphones. Multe dintre ele sunt distractive, dar puţine sunt dovedite ştiinţific că ar avea vreun efect benefic, şi unde anume în creier. Şi majoritatea sunt pe bani, oferind gratis doar scurte demo-uri.
Cum probabil ştiţi, am dezvoltat şi noi o platformă de asemenea exerciţii (prima din România) numită BrainFitness.ro. Cuprinde exerciţii testate ştiinţific pentru dezvoltarea atenţiei, memoriei, luării deciziei, multitaskingului, estimării şi autocontrolului. Azi ofer ca şi cadou de Moş Nicolae acces gratuit pe întreaga platformă cititorilor blogului meu timp de o săptămână (din momentul în care intraţi pe platformă şi vă activaţi un cont al vostru personal). Puteţi să vă testaţi creierul şi să vi se recomande exerciţii special create pentru nevoile voastre pe care le puteţi juca gratuit. Pentru a aceasta trebuie doar să faceţi click aici.
Mai aveţi în jurul vostru prieteni care credeţi că ar merita sa primească acest cadou? Adaugaţi-le adresele de e-mail accesând secţiunea "Invitatii" din setările contului vostru (faceţi click pe butonul Setări după ce vă faceţi cont şi căutaţi “Invitaţi”) şi o să mai primiţi încă o saptămână acces gratuit!
Have fun!

No comments:

Post a Comment